31 de març de 2020 31/3/20

Raquel París: “Estem treballant perquè el turisme de Peníscola siga cada vegada més competitiu”

Raquel París: “Estem treballant perquè el turisme de Peníscola siga cada vegada més competitiu”
Raquel París: “Estem treballant perquè el turisme de Peníscola siga cada vegada més competitiu”
  • La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola explica les actuacions promocionals que el municipi castellonenc realitza aquests dies en la Fira Internacional de Turisme de Madrid

MÉS FOTOS
Raquel París: “Estem treballant perquè el turisme de Peníscola siga cada vegada més competitiu” - (foto 2)
Raquel París: “Estem treballant perquè el turisme de Peníscola siga cada vegada més competitiu” - (foto 3)

Peníscola és molt més que un municipi de sol i platja. Arrere va quedar aqueixa imatge única associada a la localitat castellonenca com una destinació sola per a l'estiu perquè Peníscola ofereix una infinitat de possibilitats per a gaudir-la tot l'any. Així ho ha explicat Raquel París, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola en una entrevista amb elperiodic.com en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) que se celebra aquests dies en la capital.

I és que el municipi treballa amb diverses línies d'actuació per a promocionar la destinació i incrementar la seua competitivitat: “Som una destinació compromesa amb la intel·ligència turística”, destaca París, que posa com a exemple a ‘Peníscola de cinema’: “Hem sigut protagonistes en grans producció i també xicotetes com a Juego de Tronos, el Chiringuito de Pepe o Màster Xef, la qual cosa ens ha permés desestacionalitzar el turisme”.

Aquest objectiu, que el turista vinga tots els dies de l'any, ja es comença a notar en els propis comerços, locals i negocis, que cada vegada comencen abans la seua temporada: “Crec que el més important és transmetre en FITUR la imatge de Peníscola com una destinació que es pot gaudir no sols si es busca el sol i la platja -que també- sinó per a gaudir del patrimoni i tot el que ofereix. Vindran i repetiran”, conclou l'edil de turismo.

 

Pujar