8 d’agost de 2020 8/8/20

Els regidors de Compromís enceten contacte telemàtic amb entitats i representants veïnals

  • La formació valencianista també s’ofereix a veïns i veïnes per a resoldre dubtes de com tramitar les diferents ajudes per la COVID-19

Compromís per Paterna ha donat a conéixer hui la iniciativa que estos dies portarà endavant, serà la de realitzar diferents entrevistes telemàtiques amb entitats o representants veïnals que vulguen participar d’esta qüestió, la qual pretén posar en marxa la formació valencianista per fer partícip a la ciutadania del treball que cal desenvolupar en este temps. “Volem conéixer la realitat del dia a dia als diferents barris del municipi i la millor forma de fer-ho és parlant a qui millor coneix la situació, que no són altres que els veïns i veïnes de cada barri. Som conscients que estem travessant moments complicats però també que cal començar a treballar en l'endemà de la Covid-19, pensem que la millor manera de fer-ho és estudiant les diferents propostes que aporte la ciutadania en estes entrevistes telemàtiques que anem a realitzar els pròxims dies”, indiquen des de la formació.

El regidor de la formació, Juanma Ramón, ha destacat que, “des de Compromís pensem que hi ha temes molt importants que cal treballar amb el veïnat, com per exemple la modificació del pressupost municipal 2020 que ja ha anunciat l’equip de govern, és per això que la nostra formació continuarà apostant per la participació ciutadana, com sempre hem fet, i ara amb més raó. Pensem que travessarem una situació complicada una vegada passe l’estat d’alarma, una situació que la millor forma per afrontar-la és escoltant i duguen a terme les propostes que ens realitzen els paterners i les paterneres”.

D’altra banda, des de Compromís també s’ha iniciat hui una campanya amb la qual els seus regidors ofereixen la seua experiència a tots aquells veïns i veïnes del municipi que tinguen problemes a l’hora de tramitar les diferents ajudes, tant municipals com autonòmiques, que s’han publicat a causa de la situació generada per la Covid-19. “Volem oferir la nostra experiència a l’administració pública per a intentar fer més senzill el procés de sol·licitud de les diferents ajudes que han estat publicades per la situació d’alarma sanitària a tots els veïns o veïnes de Paterna, així com empresaris, autònoms ú associcaions que ho necessiten”.

Per dur endavant aquesta tasca Compromís per Paterna ha habilitat un correu electrònic i un telèfon mòbil per poder contactar telemàticament amb els seus regidors i així poder resoldre d’esta manera els dubtes que se’ls genere a la ciutadania durant el procés de tramitació de les diferents ajudes. “És moment de redoblar esforços per tal d’ajudar a qui més ho necessite en esta crisi que ha suposat la COVID-19, com sempre hem fet, el nostre Grup Municipal està a disposició d’aquells que ho necessiten, siga per esta raó o qualsevol altra derivada de la situació que patim en estos temps”, han destacat des de la formació.

Pujar