elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna suspèn les seues Festes Majors per segon any consecutiu

Paterna suspèn les seues Festes Majors per segon any consecutiu
  • L'Ajuntament programa una agenda alternativa adaptada a la situació sanitària

L'Ajuntament de Paterna ha anunciat hui la suspensió, per segon any consecutiu, de les Festes Majors de Paterna 2021 en honor a el Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer causa de l'actual situació sociosanitària derivada de la pandèmia del coronavirus.

La decisió, acordada per unanimitat pel consistori al costat del Coeter Major i les quatre federacions que organitzen les festes majors (Federació Intercomparsas, Federació Interpenyes, Reial Confraria del Stm. Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer i Junta Local Fallera), està inclosa en el Ban Oficial signat hui i en el qual també es fa referència a l'Agenda Cultural programada per a finals d'agost ja que la realització de la Cordà quedarà supeditada a l'evolució de la situació epidemiològica a la ciutat.

Davant la cancel·lació de les festes en el seu format tradicional, el consistori ha apostat per la "cultura segura" amb l'organització, per a la setmana del 24 al 30 d'agost, d'una programació d'activitats culturals que començaran amb un concert del Centre Musical Paternense i en què s'inclouen actuacions musicals adaptades a diferents col·lectius d'edat, espectacles pirotècnics i misses per commemorar els triduos.

Es tracta d'una programació molt acurada i ajustada a les mesures de seguretat i salut pública vigents. Per això, tots els actes se celebraran a l'aire lliure al col·legi Clara Campoamor, amb controls d'aforament i temperatura, distàncies de seguretat i les mesures higièniques corresponents per garantir la seguretat dels assistents.

Pujar