elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna Ciutat d'Empreses, premiada en la III Nit de la Indústria Valenciana

Paterna Ciutat d'Empreses, premiada en la III Nit de la Indústria Valenciana
  MÉS FOTOS
  Paterna Ciutat d'Empreses, premiada en la III Nit de la Indústria Valenciana - (foto 2)

  El potencial industrial de Paterna va quedar patent divendres passat en la Nit de la Indústria Valenciana organitzada pel Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de la Comunitat que, en la seua III edició, va premiar l'associació de l'Ajuntament Paterna Ciutat d'Empreses per la seua Labor Professional.

  L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb el Tinent Alcalde, Julio Fernández i el Coordinador de l'Àrea de Promoció Econòmica, José Mª Martínez van assistir a aquesta gala que - tal com va destacar el primer edil - "posa en valor la importància de la indústria en la nostra terra ".

  La representació institucional de Paterna es va completar amb el president de l'Entitat de Conservació del Parc Tecnològic, Antonio Alagarda, el gerent d'ASIVALCO, Ximo Ballester i la gerent Associació empresarial L'Andana, Assumpció Roselló.

  La gala també va premiar a l'empresa paternera Sistemes Genòmics, assentada en el Parc Tecnològic, en la categoria d'Acció Internacional i a la promotora, Intu Eurofund en la categoria d'Enginyeria Industrial pel projecte paternero Port Mediterrani.

  L'Alcalde de Paterna va transmetre al degà del Col·legi Salvador Puigdengolas el seu orgull i agraïment pel guardó atorgat i la importància de la implicació de les administracions en la millora de l'equipament i les infraestructures de les aèries industrials a fi a promocionar i dinamitzar l'activitat econòmica i crear ocupació."

   

  Pujar