5 d’agost de 2020 5/8/20

Paterna Ciutat d'Empreses i Port Mediterrani signen un conveni

Paterna Ciutat d'Empreses i Port Mediterrani signen un conveni - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paterna Ciutat d'Empreses i Port Mediterrani signen un conveni - (foto 2)

  L'associació Paterna Ciutat d'Empreses i Intu Eurofund València han subscrit hui un acord de col·laboració per a dinamitzar l'activitat empresarial de les pimes de Paterna i fomentar la formació, la empleabilitat i la contractació dels seus veïns i veïnes durant la implantació i desenvolupament de Port Mediterrani.

  El President de l'associació, Juan Antonio Sagredo i el conseller de Intu Eurofund, Salvador Arenere han sigut els encarregats de signar el conveni amb el qual persegueixen generar les sinergies necessàries per a revitalitzar l'activitat econòmica i empresarial del municipi i, per tant, crear ocupació.

  En la signatura també han estat presents els representants de les diferents associacions que componen Paterna Ciutat d'empreses com l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Font del Gerro (ASIVALCO), l'Associació d'Empresaris del Parc Empresarial Tàctica (ADET), l'Associació Empresarial L'Andana, APYMEP, l'Entitat de Conservació "València Parc Tecnològic" i la Fundació Parc Científic Universitat de València.
  Amb aquest fi, ambdues entitats s'han fixat tres grans línies d'actuació. D'una banda, cerquen facilitar a les empreses el seu paper com a proveïdores de serveis i béns, tant en la fase de construcció de Port Mediterrani, com en el seu futur manteniment i explotació.

  D'altra banda, treballaran conjuntament per a fomentar la empleabilidad a través de cursos de formació i reciclatge de cara al foment de la contractació dels aturats/des de Paterna en aquelles especialitats que siguen demandades pel futur centre comercial, i sempre en coordinació amb l'Agència Municipal de Col·locació de l'Ajuntament de Paterna.

  De la mateixa manera, possibilitaran, en condicions preferents, la ubicació en Port Mediterrani dels comerços, establiments de serveis i hostelers locals. Per a açò, Intu Eurofund mantindrà un període de preferència de noranta dies a favor d'aquestes empreses per a la contractació de locals en termes avantatjosos abans de procedir a la seua comercialització oberta.

  Pujar