26 de setembre de 2020 26/9/20

L'Ajuntament ofereix tallers de ball, gimnàstica, cuina i moda per a adults

L'Ajuntament ofereix tallers de ball, gimnàstica, cuina i moda per a adults - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'àrea frm Promoció Socioeconòmica, ha organitzat una nova programació de tallers dirigits als paterners i paterneres majors de 18 anys.

  "Es tracta d'oferir diferents tallers a preus assequibles perquè els veïns i veïnes puguen aprofitar el seu temps d'oci per a aprendre noves habilitats i desenvolupar noves aficions", ha explicat el regidor de prfotecció Socioeconòmica Julio Fernández.

  Els tallers s'impartiran des del mes d'abril fins al desembre vinent, a excepció dels mesos d'estiu, juliol i agost i tenen un preu 30 euros per curs.

  L'oferta inclou un taller de tall i confecció que es realitzarà en la Vila de Campament en horari de matí i vesprada, en funció del grup, i un taller de cuina saludable on els assistents aprendran noves receptes que els permetran millorar els seus hàbits alimentaris. Aquest curs es durà a terme els dimecres a la vesprada en el Centre Polivalent Valentín Hernáez.

  A més també hi haurà un taller de salut i desenvolupament emocional en el Teatre Capri els dilluns i dimecres de 17 a 18:30 h. A través de la pràctica esportiva, els participants milloraren la seua qualitat de vida, enfortint els seu cós amb exercicis de Pilates, estiraments i coreografies senzilles de zumba.

  Finalment, també es durà a terme un taller de balls de saló en el Centre Polivalent Valentín Hernáez els dijous a la vesprada. A partir de diversos ritmes els alumnes i alumnes aprendran diferents coreografies de balls com chachacha, salsa, tango, cumbia o mambo.

  Els interessats podran inscriure's personalment en l'oficina del SIAC de l'Ajuntament en horari de 8:30 a 14:30 h o via internet en la pàgina de l'empresa municipal de Gespa, www.serviciosdepaterna.es.

  Pujar