elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna sol·licita una reunió amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana Raquel Sánchez

Compromís per Paterna sol·licita una reunió amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana Raquel Sánchez
  • La formació valencianista vol recordar-li a la nova ministra de primera mà la negativa de la localitat a l’ampliació del By Pass pel seu terme municipal

Compromís per Paterna ha remés una sol·licitud de reunió amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana perquè la nova titular d’aquesta cartera puga conéixer de primera mà els motius pels quals Paterna rebutja l’ampliació del By Pass al seu pas pel terme municipal de la localitat. “La senyora Sánchez ha de conéixer que no hi ha cap actor social, econòmic i polític que done suport a esta ampliació”, manifesta el regidor de la formació Carles Martí.

“Els nostres representants a Madrid ja ho estan fent des del primer moment, i tant Joan Baldoví al Congrés com Carles Mulet al Senat estan reivindicant la paralització del projecte immediatament per ser contrari a tots els criteris mediambientals que han de regir els governs en els temps que corren”, indiquen des de la formació valencianista.

“Com sabem que a l’anterior ministre Ábalos li importava poc Paterna, de fet va presentar el projecte dies desprès de rebre les mocions de l’Ajuntament de Paterna en contra de l’ampliació del By Pass, volem que la nova ministra Sánchez ens reba juntament amb entitats ecologistes i veïnals, que històricament han encapçalat la lluita enfront de l’ampliació, perquè siga coneixedora del perquè d’esta oposició frontal al projecte”, destaca Carles Martí.

“Argumenten fonts de Compromís per Paterna que l’ampliació del bypass per Paterna és una obra desfasada i que, més enllà de donar a menjar a les grans constructores, no hi ha cap motiu que beneficie a la ciutadania l’ampliació d’esta infraestructura”.

Per concloure el regidor Carles Martí espera que la nova ministra tinga “unes mires més progressistes i busque alternatives de mobilitat més sostenibles i així d’esta manera prenga en consideració la voluntat de les paterneres i dels paterners aturant el projecte i tirant-lo al fem d’una volta per totes. No podem permetre que ens vulguen omplir el poble de pol·lució i de soroll”.

“Convidem al PSOE de Paterna i a l’alcalde Sagredo a què siga partícip també d’esta reunió i, ja que són del mateix partit, accelere la realització d'aquesta, de no fer-ho haurà d'explicar als seus veïns i veïnes com és que el seu partit ara ja no dóna suport a esta causa i el perquè ja no té en consideració allò que els ciutadans, entitats i associacions fa anys que reivindiquen”.

Pujar