24 de setembre de 2020 24/9/20

Compromís per Paterna organitza "La setmana per un Tracte Just"

  • La Coalició Valencianista organitza diferents activitats per donar a conèixer als veïns i veïnes de Paterna per que som l'autonomia pitjor finançada de l'estat espanyol

Compromís per Paterna encetarà la pròxima setmana una sèrie d' activitats per tal de conscienciar als veïns i veïnes del municipi de per que cal reivindicar una millor financiació per a l' autonomia valenciana. La nostra autonomia està doblement discriminada pel govern central. Per una banda, per ser la pitjor finançada, i per altra, per ser el territori que menys inversions rep de tot l'Estat. D'esta manera, l'Estat ens condemna a unes contribucions fiscals injustes i desproporcionades que ens aboquen a la inviabilitat econòmica. La portaveu municipal de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha destacat que: "Cada segon que passa, el deute de l'Estat amb el poble valencià augmenta a causa de l'infrafinançament al qual ens sotmet el govern central any rere any".

Els actes començaran el pròxim dimecres dia 15 amb la presencia de la vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó, la qual realitzarà una roda de premsa, junt als portaveus municipals, Juanma Ramón i Loles Ripoll. La vicepresidenta també es reunirà amb diferents agents socials del municipi per tal de donar a conèixer com afecta la infrafinanciació tant a la nostra Diputació com al nostre municipi. Loles Ripoll ha volgut declarar al respecte que "és el moment de dir prou i mobilitzar-nos, per això donem suport i convoquem als nostres veïns i veïnes, des de Compromís per Paterna, a la manifestació unitària que tindrà lloc el pròxim dia 18 a València, Cal fer força per a deixar de ser invisibles".

La portaveu municipal de la Coalició Valencianista ha volgut destacar que : "El proper divendres 17 de Novembre tindrà lloc el tancament de la campanya "Tracte Just" a Paterna, serà a les 20h amb la presentació del nou treball del cantautor valencià "Cifu" al "Tetre Capri" (C/ D´Ernest Ferrando, 9) . Amb aquest concert volem donar-li un aire festiu i reivindicatiu al tancament d'aquesta campanya"

Pujar