9 de març de 2021 9/3/21

Sanitat investigarà la vacunació de dos alcaldes del PSOE que no pertanyen a grup de risc

Carolina Vives i Ximo Coll
Carolina Vives i Ximo Coll
  • El matrimoni d'alcaldes del Verger i Els Poblets van rebre la vacuna divendres passat

Després de fer-se públic que els alcaldes del Verger i Els Poblets, a la Marina Alta, s'han vacunat contra el covid sense ser persones de risc, ser sanitaris o residents en geriàtrics, la Conselleria de Sanitat ha alertat que obrirà una investigació en el departament de salut de Dénia.

El matrimoni d'alcaldes del Verger i Els Poblets, Ximo Coll i Carolina Vives, van rebre divendres passat la primera dosi de la vacuna.

Aquests alcaldes del PSOE han confirmat la situació després de les pressions de l'oposició.

A més dels primers edils, s'han vacunat el cap de la Policia Local del Verger, alguns agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil del municipi alacantí.

Així, des de Sanitat han assegurat que obriran una investigació per a esclarir els motius pels quals, suposadament, s'ha procedit a vacunar a persones que no estaven enquadrades en els grups de residències o sanitaris que correspon vacunar en aquest moment.

Per idèntiques raons, la suposada administració de vacunes a personal que no es correspon amb els grups de la primera fase de vacunació, s'ha obert una altra investigació al departament de salut de Torrevella (La Vega Baixa).

Des de la conselleria es vol destacar que el pla de vacunació s'està duent a terme d'una manera rigorosa i ordenada i, en paraules de la consellera, Ana Barceló: “no es permetrà cap alteració d'aquest”.

Pujar