1 d’octubre de 2020 1/10/20

La regidoria de Comunicació llança el vídeo promocional "El poble Nou de Benitatxell li posa cor a la Vuelta"

La regidoria de Comunicació llança el vídeo promocional "El poble Nou de Benitatxell li posa cor a la Vuelta" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La regidoria de Comunicació llança el vídeo promocional "El poble Nou de Benitatxell li posa cor a la Vuelta" - (foto 2)

  La Cova dels Arcs, lloc d'extraordinària bellesa, és el punt de partida per a condensar tota la bellesa del tram litoral del Poble Nou de Benitatxell des d'una perspectiva aèria mai vista en un bell anunci de 50 segons filmat amb drons.

  "El Poble Nou de Benitatxell li posa cor a la Vuelta". Eixe és l'eslògan de l'audiovisual que llança la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies, a càrrec de Myra van 't Hoff, per promocionar la bellesa del municipi per mitjà de les xarxes socials aprofitant el pas de la Volta Ciclista a Espanya pel Poble Nou de Benitatxell el pròxim 9 de setembre.

  L'anunci, dirigit pel reconegut artista valencià Luis Montolio i Darys Justo, turismóloga, amb els xics de Sincratech, i la col·laboració del cineasta local Paco Soto, mostra impressionants imatges captades amb drons en les que l'art i la tecnologia es donen de la mà. Cada imatge del video té el poder de condensar la hipnòtica bellesa del litoral del Poble Nou de Benitatxell amb la seua particular orografia. Apareixen enclavaments tan bells com la cova dels Arcs o el Morro Falquí. El missatge narratiu és el de convidar a reflexionar sobre el secret d'eixe paradís de bells penya-segats, cales i coves.

  "L’ anunci reflectix amb breus pinzellades visuals la meravellosa energia que desprén la costa del Poble Nou de Benitatxell, hem volgut accentuar el poder tel·lúric que té eixe tram litoral i evocar la singularitat d'eixa geografia per als sentits" hi ha assenyalat l'artista Luis Montolio.

  El vídeo arranca amb seqüències tan arriscades com la presa per un dron quan ix a mar oberta des de la Cova dels Arcs. "Va ser una maniobra molt complexa per part dels xics de Sincratech perquè les roques de la cova bloquejaven el senyal del dron, van haver d'enginyarse-les per evitar que els drons caigueren a la mar, però va valdre la pena, tenim cinc segons de bellesa audiovisual que ens deixen bocabadats" conclou Montolio.

  El vídeo, que es difondrà per les xarxes socials municipals, Facebook, twitter i Instagram s'integra en un pla ambiciós amb distintes accions promocionals destinades a abordar la filosofia que inspira la campanya llançada per la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies, que no és una altra que la de promoure la salut a l'esport. Les accions comunicatives inclouen xarrades amb cardiòlegs de prestigi, intervencions artístiques en espais públics i dinamització en xarxes socials per mitjà de la difusió, entre d’altres coses, d'aquest anunci promocional.

  "Es un vídeo fet amb molt de cor, no podria definir-ho millor, els escassos 50 segons de duració condensen el talent i l'esforç de moltes persones que estimen la bellesa paisatgística del nostre litoral i que, de manera desinteressada, han col·laborat amb la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies per elaborar un producte audiovisual professional, emocional i sobretot bonic. Des d'ací vull agrair la seua generositat i predisposició" ha apuntat la regidora Myra van 't Hoff. En aquest sentit, la regidora ha volgut deixar clar que el vídeo no ha costat diners a l'Ajuntament i que ha sigut fruit d'una col·laboració sense ànim lucratiu de tots els professionals implicats en el projecte.

  La periodista, escriptora i presentadora, Empar Ferrer, posa guió narratiu i veu femenina en l'anunci, realitzat en dos versions, una en valencià i una altra castellà. El missatge, molt breu, tracta d'acariciar la fibra emocional de l'espectador i convida a reflexionar: Saps quin és el secret del nostre paradís?, el secret és que té ànima, té vida, té cor.

   

  Pujar