Castellano
ELECCIONS 28M

Sis partits presenten candidats per a l'alcaldia d'Oropesa

Sis partits presenten candidats per a l'alcaldia d'Oropesa
  • Dues dones i quatre homes competiran el pròxim 28 de maig per governar aquest municipi castellonenc

A poc més d'un mes per a les eleccions municipals i autonòmiques en la Comunitat Valenciana, els partits polítics ja tenen tota la maquinària en marxa i en aquests dies s'amunteguen les presentacions de les candidatures.

A Orpesa aquest 28 de maig li la juguen sis partits: Ciutadans, PSOE, PP, Compromís, Vox i UCIN.

Aquests són els candidats

En el cas de Ciutadans, la formació taronja torna a confiar en Araceli de Moya, actual alcaldessa després d'aconseguir un pacte de govern amb el PSOE que li ha permés ser la màxima responsable municipal durant els dos últims anys de la legislatura.

Pel PSOE, María Jiménez és el cap de cartell després d'haver sigut alcaldessa d'Oropesa durant la primera meitat de la legislatura i diputada provincial de Medi Ambient, Patrimoni i BOP.

En el Partit Popular, torna a encapçalar la candidatura Rafael Albert qui ha sigut ja alcalde d'aquesta localitat castellonenca durant quatre legislatures consecutives des de 2003 al 2019.

En Compromís han optat per una cara nova per a les eleccions municipals. David Ribés serà el candidat a l'alcaldia d'aquesta localitat.

El candidat de Vox per a les eleccions municipals d'Oropesa del pròxim 28 de maig és Juan García.

Finalment, des de UCIN (Unió de Ciutadans Independents d'Oropesa) que es presenten per primera vegada a les eleccions municipals han triat a Antonio Pascual com a cap de llista.

Pujar