4 de desembre de 2020 4/12/20

Set ferits després de xocar dos cotxes en el peatge de l'autopista d'Orihuela

Set ferits després de xocar dos cotxes en el peatge de l'autopista d'Orihuela - (foto 1)
  • Els bombers han hagut d'excarcerar a un dels ferits després de quedar atrapat dins d'un dels vehicles

Set persones han resultats ferides aquest dissabte a la vesprada en un greu accident després de col·lidir dos cotxes en el peatge de l'autopista d'Orihuela. Segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers, el succés s'ha produït poc abans de les sis de la vesprada en l'AP-7 a Orihuela.

A conseqüència del xoc, set persones d'entre 18 i 54 anys han resultat ferides. A més, una d'elles ha quedat atrapada i ha hagut de ser excarcerada pels bombers en tindre ferides a la cama dreta i una ferida greu al cap.

Després de rebre l'avís, el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, una unitat de SVB i una ambulància convencional TNA. L'equip mèdic del SAMU ha assistit a set ferits: una dona de 18 anys per cervicàlgia, una dona de 18 anys per cervicàlgia i dolor dorsal, una dona de 20 anys per contusions i cervicàlgia, una dona de 23 anys per contusions i cervicàlgia, una dona de 54 anys per traumatisme cranioencefàlic i fractura de tíbia i peroné, un home de 22 anys per cervicàlgia i dolor toràcic i un home de 32 anys per cervicàlgia.

Posteriorment, els ferits han sigut traslladats a l'hospital de Torrevieja.

Pujar