elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Febre per Amazon: els ondenses veuen en l'arribada del gegant americà una oportunitat laboral

Febre per Amazon: els ondenses veuen en l'arribada del gegant americà una oportunitat laboral
  • Ja han començat els treballs en la parcel·la on s'instal·larà el centre logístic

L'arribada d'Amazon a Onda ha revolucionat socialment no sols al municipi, sinó també a tota la societat castellonenca que veuen en el gegant americà una opotunidad laboral.

Des que es va conèixer la notícia, avançada per elperiodic.com fa ja deu dies, els castellonencs no parlen d'una altra cosa perquè es preveuen aproximadament 1.000 llocs de treball i la possibilitat de treballar en una multinacional de renom.

Aquest és el cas de Lorena C., veïna de Ribesalbes, que considera que l'arribada d'Amazon a Onda "crearà llocs de treball" i és "una molt bon notícia" per als quals viuen a Onda i voltants. Per a aquesta castellonenca, "ara mateix, amb la crisi el que fa falta és treball i Amazon portarà aqueixa oportunitat".

Per part seua, María Remedios C., veïna d'Onda, també veu positiva que Amazon es vaja a instal·lar a Onda perquè "pot crear llocs de treball". No obstant això, considera que "també suposarà que hagen més camions en l'autovia i els que la usem per a anar a Castelló o València ho notarem". Malgrat aqueixa xicoteta objecció, "tot el que siga generar llocs de treball és més que positiu".

Els treballs per a la ubicació del centre logístic en el polígon Sud-13 ja han començat. En la parcel·la de més de 200.000 metres quadrats es poden veure grues, camions i operaris, en un important moviment de terres per a preparar el terreny de la seu del gegant americà.

Pujar