17 de gener de 2021 17/1/21

Turisme repararà des de hui els danys ocasionats pel temporal Glòria a la platja d'Oliva

Turisme repararà des de hui els danys ocasionats pel temporal Glòria a la platja d'Oliva - (foto 1)
  • El cordó dunar, les canonades i els rentapeus són els primers elements a reparar després de les fortes pluges de gener

L'Agència Valenciana del Turisme s'ha posat a la feina a Oliva des de les 07:30 hores del matí de hui amb un projecte destinat a regenerar les zones de la platja de la Mitja Galta i la de Pau Pi després dels nombrosos danys que va ocasionar l'últim temporal viscut a la comarca, el Glòria.

Els treballs consistiran a reparar les canonades i els rentapeus de la platja que van eixir greument malparats després d'aquests dies de fortes pluges durant el passat mes de gener.

Les dunes són una altra de les preocupacions que té el consistori olivense, per la qual cosa també se centren en regenerar-lo i recuperar la imatge que tenien just abans del temporal. Per a això, s'està procedint a la retirada dels nombrosos muntons de posidònia acumulada.

Els treballs de reparació i regeneració es prolongaran durant diversos dies, per la qual cosa l'Ajuntament d'Oliva ha demanat prudència als seus veïns perquè no accedisquen a aquestes zones de la platja i respecten les labors que s'estan duent a terme, a més d'evitar el perill que pot suposar per a ells trobar-se en la mateixa àrea on els operaris treballen.

Pujar