elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria d'Hisenda d'Oliva mobilitza la major inversió econòmica dels últims anys i permet al govern la revitalització de la ciutat

La regidoria d'Hisenda d'Oliva mobilitza la major inversió econòmica dels últims anys i permet al govern la revitalització de la ciutat
  • Les modificacions de crèdit per valor de més de 5’3 milions d’euros provenen del superàvit del que disposa l’ajuntament oliver

  • Compromís i PSPV-PSOE, acorden una sèrie d’inversions en tots els departaments i àrees per iniciar la recuperació de la ciutat sense deixar de costat la cobertura social, els plans d’ocupació i al teixit empresarial

MÉS FOTOS
La regidoria d'Hisenda d'Oliva mobilitza la major inversió econòmica dels últims anys i permet al govern la revitalització de la ciutat - (foto 2)
La regidoria d'Hisenda d'Oliva mobilitza la major inversió econòmica dels últims anys i permet al govern la revitalització de la ciutat - (foto 3)
La regidoria d'Hisenda d'Oliva mobilitza la major inversió econòmica dels últims anys i permet al govern la revitalització de la ciutat - (foto 4)

Un nou acord històric per a la ciutat d’Oliva. Això és el que ha presentat el govern de coalició de Compromís i PSPV- PSOE d’Oliva aquest matí a la sala de comissions de l’ajuntament. A les 11 del matí l’alcalde, David González i la Vicealcaldessa i Regidora delegada d’Hisenda, Ana Morell, han oferit una roda de premsa conjunta en la que han presentat les modificacions de crèdit que des de la delegació d’Hisenda s’han proposat a la junta de govern. El document recull les aportacions de totes les àrees i regidories.

Morell, ha manifestat que “les inversions primordials per al govern del que formem part, continuen sent les relacionades amb l’educació, i totes aquelles iniciatives relacionades amb els plans d’ocupació i inserció laboral, sense deixar d’oferir cobertura a les persones més vulnerables i als empresaris i autònoms que més han vist perjudicada la seva activitat per la crisis sanitària”.

“Els pròxims dies presentarem àrea per àrea totes les propostes, projectes i inversions previstes pel govern d’Oliva per a revitalitzar la nostra ciutat i tornar a créixer per superar l’actual crisi sanitària, econòmica i d’ocupació” ha afegit Morell en la roda de premsa oferida aquest matí. 

“Anem a invertir com mai, perquè la ciutat ho necessita i la gent del nostre poble ho mereix. Els diners als bancs no permeten que els veïns i veïnes puguen comprar per a menjar, pagar les factures o consumir en el nostre comerç. Per això no entenem com l’oposició pot votar en contra d’unes modificacions fiscals que ens poden donar un respir”, ha indicat la Vicealcaldessa.

Un dels projectes que es desenvoluparan amb aquestes inversions és el de la remodelació de la plaça que hi ha a l’Avinguda del País Valencià. Una actuació en la que s’eliminaran les barreres arquitectòniques i on es donarà més protagonisme als jocs infantils amb més arbrat i una ampla zona d’ombres. Aquest projecte segueix la línia de treball que s’està realitzant des de les àrees de Planejament Urbanístic i la de Parcs i Jardins que dirigeix Miguel Monzonís.

A més, com a prioritat d’aquesta actuació es la de fer la plaça i la unió entre els dos carrers (creuament amb Carrer Ausias March) en un mateix plano d’alçada, evitant les escales que  hi ha actualment.

Pujar