elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva registra l'únic brot de covid de l'última setmana en la Comunitat

Oliva registra l'únic brot de covid de l'última setmana en la Comunitat
  • Un total de deu persones s'han contagiat de coronavirus i el seu origen és social

Després d'una setmana sense brots significatius en la Comunitat, Oliva ha registrat un. La localitat valenciana ha registrat un brot de 10 casos associats de persones contagiades per covid-19 i el seu origen és social. Des de l'anterior dijous no es registrava un brot significatiu i va anar a la ciutat de València amb deu casos també i d'origen social.

La població d'Oliva és sacsejada amb aquest contagi de deu persones. Des que va iniciar la pandèmia, aquesta localitat valenciana ha registrat un total de 2.239 persones contagiades per covid-19 i s'han produït 50 defuncions a causa d'aquesta malaltia. La incidència acumulada actual és de 281,48 casos per cada 100.000 habitants.

Aquest brot es coneix en una jornada en la qual la Comunitat Valenciana ha registrat 401 nous casos de coronavirus i vuit defuncions en els últims set dies. Per províncies, 43 a Castelló (52.375 en total); 204 a Alacant (184.869 en total) i 154 a València (268.161 en total). Hi ha un total de 2 casos no assignats.

A principis d'aquesta setmana, el president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar les noves restriccions sanitàries de desescalada en el territori valencià, destacant l'eliminació del toc de queda en tota la Comunitat i l'obertura de l'oci nocturn fins a les tres de la matinada.

Pujar