elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva llança al món el seu missatge de reivindicació pel Dia Mundial de la Pau

  Des de les regidories d’Igualtat i Diversitat i de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Anna Mena, s’ha llançat un vídeo per commemorar el Dia Mundial de la Pau.

  Davant les agressions per qüestió d’identitat sexual que han sofrit algunes persones en les darreres setmanes i mesos, des de les àrees de Joventut i d’Igualtat i Diversitat d’Oliva s’ha volgut llançar una campanya per reivindicar els valors cívics que ha de tenir una societat per tal de conscienciar als seus ciutadans en el camí a la Pau.

  Aquest missatge també és en defensa de la inclusió i en suport a persones amb diversitat funcional i de diferents ètnies per tal de llançar-se des d’Oliva al món i que lidera la edil, Anna Mena. En aquesta video s’ha comptat amb diversos col·lectius del municipi i de la comarca de la Safor per reivindicar la Pau com a única via per aconseguir una societat més tolerant, amb més respecte entre ciutadans, amb més empatia entre iguals i més inclusió entre els individus.

  Aquest crit de llibertat i de reivindicació finalitza amb una frase que manifesta la volunutat d’aquest ajuntament:

  “On et sentes recolzat, on sigues tu mateix, on estigues com a casa. Perquè aquesta lluita siga nostra i no entre nosaltres.

  Estima't i estima!”

  #Olivaéslliure #Olivaésdiversa #Olivaésinclusiva

  Dia Mundial de la Pau

  Des de les àrees d’Igualtat i Diversitat i de Joventut agredeixen la participació a tota la gent que ha col·laborat en aquest vídeo i en especial a CLGS- La Safor, Espurna, ASMISAF, el CEIP Santa Anna i el CEIP Lluís Vives.

  Pujar