22 d’octubre de 2020 22/10/20

Oliva endureix l'exigència de complir les normes sanitàries i imposa multes

Policía Local
Policía Local
  • El passat cap de setmana la Policia Local d'Oliva va interposar 23 sancions per no portar la mascareta obligatòria

L'Ajuntament d'Oliva i el seu alcalde, David González, insisteixen un dia darrere l'altre sobre la importància de complir estrictament amb totes les normes de seguretat sanitària per a, d'aquesta manera, combatre al COVID-19.

És per això que, davant els 11 casos positius registrats a la ciutat, la Policia Local ha incrementat l'exigència i ha interposat 23 multes per no utilizar la mascareta o portar-la mal posada durant el passat cap de setmana.

En total, les sancions interposades durant aquests dies han aconseguit les 117, ja que està dividides en els diferents motius. A més de les 23 per no usar la mascareta obligatòria, 11 han sigut per infraccions de l'ordenança de venda no sedentària, 7 per infringir l'ús i gaudi de la platja, 67 infraccions de trànsit, 5 per desobediència a les autoritats, 3 per consum de begudes alcohòliques en la via pública i una per l'organització d'una festa privada en un lloc no autoritzat per a això.

L'alcalde d'Oliva continua demanant responsabilitat ciutadana davant les circumstàncies en les quals ens trobem per la pandèmia del Coronavirus i insisteix en la gran importància de respectar totes les indicacions sanitàries.

Pujar