elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ana Morell: “És una molt bona notícia i una necessitat per a Oliva que s’aprove el pressupost municipal 2021”

Ana Morell: “És una molt bona notícia i una necessitat per a Oliva que s’aprove el pressupost municipal 2021”
  • En el plenari extraordinari que es va celebrar ahir, dimecres 28 de juliol, es van aprovar les subvencions nominatives per a les associacions de la ciutat per un import total de 280.000€

L’Ajuntament d’Oliva va celebrar ahir dimecres, 28 de juliol, un pleno extraordinari per tal d’aprovar o no el pressupost municipal de 2021 a proposta de la Delegació d’Hisenda que encapçala la vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell.

En el plenari es van debatre entre altres qüestions l’aprovació de les subvencions nominatives per a les associacions locals. Enguany, el pressupost dedicat al teixit associatiu de la ciutat és de 280.000 €. En aquest punt del plenari, la regidora d’Hisenda va destacar que s’ha incrementat en uns 60.000€ el pressupost per als col·lectius i associacions socials de la ciutat. Mentre que per motius provocats per la crisis sanitària i per no poder fer ús de les subvencions, s'han reduït les destinades a les de caràcter festiu.

Morell ha volgut incidir en que “la ciutat vol reforçar aquelles activitats i/o col·lectius que treballen per la cohesió i la integració social com ara Caritas, el Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís o el preventori, aquelles de benestar animal com Vedama o les que defensen i projecten la cultura del municipi com ara la Fundació Francisco Brines.

A més, la vicealcaldessa ha fet especial menció a que aquesta tramitació intenta adelantar el procés pel qual arriben les subvencions a les associacions i no com en anys anteriors a finals de l’exercici.

Pujar