25 d’octubre de 2020 25/10/20

La II KDD Benèfica - Obrint Camins 4 x 4 Oliva no té data assignada però rebrà la col·laboració de l’Ajuntament d’ Oliva

La II KDD Benèfica - Obrint Camins 4 x 4 Oliva no té data assignada però rebrà la col·laboració de l’Ajuntament d’ Oliva - (foto 1)

    La II KDD Benèfica Obrint Camins 4x4 Oliva tindrà lloc en els pròxims mesos a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Les autoritats sanitàries seran les encarregades de valorar en quin moment es podran desenvolupar activitats esportives i socials obertes al públic. Fins que no es decrete aquesta situació, les administracions públiques no podran organitzar i tampoc col·laborar en esdeveniments que aglomeren a ciutadans.

    La regidora de Festes i Esports, Yolanda Navarro ha assegurat que la II edició de la KDD Benèfica Obrint Camins 4x4 Oliva tindrà lloc quan la crisi sanitària haja acabat i les autoritats sanitàries decreten la posibilitat de realització. “Es deu garantir la seguretat de participants i públic general en qualsevol esdeveniment festiu i esportiu, per tal d’evitar qualsevol possible contagi de la Covid-19” ha afirmat Yolanda Navarro. I a més, la regidoria de Festes i Esports ha declarat que la II edició d’aquest gran esdeveniment comptarà amb el recolzament i col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, com ocorregué l’any passat. Donant així valor a la gran tasta realitzada per l’organització i fomentat sempre els valors solidaris que es promouen.

    L’edició del passat any congregà a més de 120 cotxes i enguany es preveia un augment considerable de participació, més activitats lúdiques i socials, i per descomptat, més solidaritat. Aquesta edició deurà esperar però des de l’Ajuntament d’Oliva s’anima a l’organització a seguir treballant per tal de realitzar un esdeveniment únic en la ciutat.

    Pujar