elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix que “el ‘pacte del gasto’ informe qui paga els treballs d’arranjament de la platja”

El PP exigeix que “el ‘pacte del gasto’ informe qui paga els treballs d’arranjament de la platja” - (foto 1)

    El Partit Popular de Nules ha demanat al govern quatripartit de la localitat que desglosse els treballs realitzats per a arreglar la platja de cara als dies de Pasqua. El portaveu Mario García ha indicat que "si volen practicar la transparència que tant prediquen haurien d'explicar què treballs s'han realitzat en la nostra platja i qui ha pagat cadascuna de les actuacions".

    Així, l'edil ha apuntat que "sabem que el Ministeri ha complit la seua part i aporta 2.800.000 euros, a través del Pla Litoral 2017, per a fer front als danys causats pel temporal de principis d'any en tot el litoral de la província de Castelló, inclosa la platja de Nules, però a data de hui encara desconeixem quin és l'aportació de la Generalitat Valenciana".

    Així mateix, el portaveu del PP de Nules, Mario García, ha demanat al 'pacte del gasto' que "siguen transparents i informen si arribarà diners de la Generalitat Valenciana i quant per a pagar aquests treballs" o "si per contra, els veïns de Nules ens farem càrrec de pagar uns treballs que considerem que ha d'assumir el govern de la Generalitat Valenciana".

    Pujar