elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules obri el termini per a renovar la teua façana: col·labora per a embellir el municipi

Nules obri el termini per a renovar la teua façana: col·labora per a embellir el municipi
  • El veïnat interessat pot ja sol·licitar aquestes ajudes

 

L’Ajuntament de Nules compta, un any més, amb una línia de subvencions enfocada a la conservació i manteniment dels immobles del municipi. De manera que, el veïnat interessat pot ja sol·licitar aquestes ajudes.

De fet, el Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP) ha publicat recentment les bases reguladores d’aquesta subvenció amb la qual es vol col·laborar en el finançament de la rehabilitació i pintura de les façanes, cobertes de cases i edificis per a regenerar i embellir els immobles en mal estat.

Per tant, podran ser objecte de subvenció tots aquells edificis l’antiguitat dels quals supere els 20 anys. Així doncs, les actuacions s’han d’executar conforme a les ordenances municipals i al PGOU, i se subvencionarà fins el 75 per cent del pressupost subvencionable. A més, el preu total de l’actuació s’ha de justificar amb la presentació de factures emeses per l’empresa encarregada de fer els treballs. De manera que, l’Ajuntament de Nules destina una partida de
5.000 euros per a la concessió d’ajudes econòmiques per a la rehabilitació i pintura de façanes.

La documentació a aportar es troba a les bases reguladores publicades al BOP, que s’ha de presentar al registre general de l’ajuntament juntament amb la sol·licitud corresponent fins al 15 d’octubre del 2024.

Pujar