Castellano

Investiguen a un home a Novelda que es va acoltellar per a simular un robatori

Investiguen a un home a Novelda que es va acoltellar per a simular un robatori
  • Va denunciar que li van atracar dos homes durant la seua jornada laboral, i que li van agredir amb una arma blanca per sostraure-li la caixa registradora

La Guàrdia Civil ha detingut a Novelda a un home espanyol de 41 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte de simulació de delicte i un altre de denúncia falsa. Va fingir haver sigut víctima d'un atracament amb arma blanca a l'interior de l'establiment on treballava.

A la fi del mes de juliol, la Guàrdia Civil de Novelda va tindre coneixement de la presumpta comissió d'un delicte de robatori amb violència ocorregut durant l'horari d'obertura d'un establiment hostaler.

Segons la denúncia, van anar dos assaltants els que van amenaçar i van agredir, amb una arma blanca, al treballador del torn del matí, amb la intenció d'emportar-se la caixa registradora.

L'Equip de l'Àrea d'Investigació que es va fer càrrec de les actuacions, va donar inici a una sèrie de perquisicions, l'anàlisi de les quals va generar una sèrie de dubtes raonables sobre si realment s'hauria produït el fet delictiu tal com es va relatar.

Amb una nova via d'investigació oberta, es va optar per prendre una segona manifestació al treballador, qui va entrar en notables contradiccions respecte a les declaracions inicials.

La conclusió final, a la qual es va arribar després d'escoltar a més testimonis, va determinar que va ser la suposada víctima qui va simular la comissió del delicte causant-se ella mateixa les lesions al braç amb un ganivet, per a donar-li credibilitat al seu relat.

El treballador va acabar sent investigat per un presumpte delicte de simulació de delicte i per un delicte de denúncia falsa. Ara s'enfronta a la possibilitat de ser denunciat pel furt dels diners de la caixa registradora.

Pujar