30 de març de 2020 30/3/20

Llopis alerta “de la desídia oposada en el Centre de Salut de Mutxamel, amb productes sanitaris a l'abast de qualsevol”

Llopis alerta “de la desídia oposada en el Centre de Salut de Mutxamel, amb productes sanitaris a l'abast de qualsevol” - (foto 1)
  • El diputat de Cs reclamarà “inversions urgents com la posada en marxa del centre de majors que porta nou anys construït i sense ús”

MÉS FOTOS
Llopis alerta “de la desídia oposada en el Centre de Salut de Mutxamel, amb productes sanitaris a l'abast de qualsevol” - (foto 2)
Llopis alerta “de la desídia oposada en el Centre de Salut de Mutxamel, amb productes sanitaris a l'abast de qualsevol” - (foto 3)

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Fernando Llopis, ha criticat “la desídia que hem trobat en el Centre de Salut de Mutxamel. No és possible que un magatzem sanitari amb productes sensibles estiga enmig d'un corredor, amb material a l'abast de qualsevol”.

Després d'una reunió amb els regidors de Cs de l'Ajuntament de Mutxamel, Llopis ha visitat les instal·lacions sanitàries recentment reformades i elevarà al Consell una petició “per a solucionar urgentment la inexistència de magatzems per a depositar productes com a xeringues i gases”.

Una altra de les manques detectades és “la posada en marxa el Centre de dia per a majors de Sant Pere que porta nou anys construït i sense ús, abandonat malgrat ser una infraestructura molt necessària”. El diputat ha recordat que es va construir amb el Pla E amb un pressupost de 300.000 euros i està actualment deteriorat per falta de manteniment. “Aquesta situació només pot solucionar-se si d'una vegada per sempre es posen d'acord Generalitat i Ajuntament per a posar en valor una important inversió que els ciutadans no han pogut gaudir”, ha reclamat.

Llopis també ha donat suport a la iniciativa de sol·licitar un estudi de les necessitats d'assistència mèdica en les diverses zones d'urbanitzacions de Mutxamel, algunes d'elles, com Bonalba, “amb un nombre de persones censades que superen el mínim necessari per a disposar d'un punt d'atenció amb un metge i infermeria”.

Pujar