elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Una vaquilla es cola en una sucursal bancària de Morella

Una vaqueta es cola en una sucursal bancària de Morella
Una vaqueta es cola en una sucursal bancària de Morella
  • L'animal va passar pels barrots de ferro durant la celebració de les festes de Sant Roc

Com ja feren la setmana passada un ramat de vaques en Mendigorria, Navarra, que es van colar en una sucursal bancària de la localitat, una vaquilla de Morella ha fet el propi aquesta setmana durant la celebració de les festes de Sant Roc, en la qual també ha tingut lloc un incident, quan el bou embolado va envestir a un aficionat al carrer Blasc d'Alagó de la capital dels Ports.

Com es pot veure en el vídeo, l'animal es cola entre els barrots de la sucursal bancària de CaixaBank de la capital dels Ports situada al carrer de la Marquesa de Font el Sol.

Els aficionats taurins es van endinsar ràpidament a la sucursal per a cridar l'atenció de l'animal i que aquest isquera del lloc. Diverses persones van estar quasi quatre minuts per a traure la vaquilla, encara que finalment van aconseguir aconseguir-ho.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar