20 de setembre de 2020 20/9/20

La Rondalla de Morella estrena nou disc per a celebrar el 25 aniversari

La Rondalla de Morella estrena nou disc per a celebrar el 25 aniversari - (foto 1)

  La Rondalla de Morella celebra el seu 25 aniversari i per a aquesta ocasió han gravat un disc. Aquest el presenten demà al Teatre Municipal a les 19.00 hores en un acte on interpretaran algunes peces. Així, els beneficis que s’obtinguen de la venda d’aquest disc aniran destinats íntegrament a Adela, l’Associació Valenciana d’Esclerosis Lateral Amiotròfica. A més, el dissabte torna Morella Sonora al Teatre Municipal de Morella per a realitzar la seua VII edició amb el trio de piano i flauta, Joueurs de flûte. Així, el Teatre Municipal acollirà aquest a les 20.00 hores.

  La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “la importància de la Rondalla de Morella que participa activament en molts dels actes i celebracions de Morella aportant la seua música”. Així, l’edil ha volgut “felicitar a aquesta agrupació, tant pel seu 25 aniversari com per la realització del nou disc, i animar-los a seguir amb la seua activitat”. Finalment, Rocío ha comentat que “per a aquestos dies festius hi ha diferents actes culturals on se celebra una nova edició de Morella Sonora el dissabte amb Joueurs de flûte”.

  Aquestes activitats culturals complementen l’oferta turística que ofereix la Morella per al pont de desembre, ja que la ciutat espera albergar un elevat nombre de visitants durant aquestos dies.

  Passeig senderista a la Fàbrica Giner

  Morella compta amb una rica orografia que permet el senderisme per a tots els nivells. Així, demà a partir de les 11.00 hores, l’ajuntament ha organitzat un passeig pels voltants de la Fàbrica Giner amb un recorregut de 3,5 quilòmetres apte per a tots els públics. Els assistents a la ruta podran gaudir dels paisatges que ofereixen els indrets de la Fàbrica Giner i d’una jornada d’esport a l’aire lliure enmig dels dies del pont de desembre.

   

   

  Pujar