18 de setembre de 2020 18/9/20

Els Reis Mags d'Orient han arribat a Morella per a repartir regals

Els Reis Mags d'Orient han arribat a Morella per a repartir regals - (foto 1)
  • Els Patges de Ses Majestats han pujat pels balcons per a entregar els regals durant el recorregut de la cavalcada

  • Els Reis han entrat a Morella pel portal de Sant Miquel on els esperaven tots els xiquets i xiquetes de Morella

  • L'alcalde de Morella ha invitat a Melcior, Gaspar i Baltasar a vindre al 54 Sexenni del 18 al 27 d'agost

MÉS FOTOS
Els Reis Mags d'Orient han arribat a Morella per a repartir regals - (foto 2)
Els Reis Mags d'Orient han arribat a Morella per a repartir regals - (foto 3)

Els Reis Mags han arribat a Morella aquesta vesprada i han fet la seua entrada pel portal de Sant Miquel. Totes les xiquetes i xiquets de Morella estaven esperant a Ses Majestats amb molta il·lusió i els han acompanyat durant tot el recorregut fins a la Basílica Arxiprestal. L'Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i les autoritats han rebut a Melcior, Gaspar i Baltasar, els quals han dirigit unes paraules a la població des del balcó de l'ajuntament.

L'arribada dels Reis a Morella és bastant espectacular, a més de ser històrica a la Comunitat Valenciana. Quan Melcior, Gaspar i Baltasar han creuat el portal de Sant Miquel, un esclat de colors, música i llums, s'han combinat per a posar els pèls de punta tots i totes qui havien eixit a rebre'ls. Aquest acte està envoltat de màgia on també s'han pogut veure alguns Patges baixant des de les majestuoses Torres de Sant Miquel.

La cavalcada ha recorregut els principals carrers del poble, pels quals, els Reis i la seua comitiva, han repartit regals pels balcons. A l'arribada a l'ajuntament, els Reis han pujat al balcó d'aquest i s'han dirigit als xiquets i xiquetes de Morella. A més l'alcalde, Rhamsés Ripollés, els ha volgut "agrair la vostra visita a la ciutat que ompli d'il·lusió les cares dels més menuts i menudes. És un honor rebre'ls un any més ací a pesar del fred que sol fer al gener a Morella". A més, el primer edil ha aprofitat per a "convidar a Melcior, Gaspar i Baltasar al 54 Sexenni, el qual tindrà lloc des del 18 fins al 27 d'agost a Morella". També els ha demanat "aigua per al camp, la qual fa molta falta i estem sofrint un dur temps de sequera". Durant tot el recorregut, els Reis i Patges han repartit caramels fins a arribar a la Basílica Arxiprestal on han acabat d'entregar els regals.

Pujar