elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Morella celebra que el Consell de Carlos Mazón injecte 60.000 euros a gremis i carrers per a la celebració del 55 Sexenni

El PP de Morella celebra que el Consell de Carlos Mazón injecte 60.000 euros a gremis i carrers per a la celebració del 55 Sexenni
  • Jesús Ortí aplaudix la “aposta decidida del president de la Generalitat Valenciana per un festeig que és BIC immaterial i que és un orgull per als veïns”

MÉS FOTOS
El PP de Morella celebra que el Consell de Carlos Mazón injecte 60.000 euros a gremis i carrers per a la celebració del 55 Sexenni - (foto 2)

El portaveu del PP a Morella, Jesús Ortí, ha celebrat la publicació de l'ajuda directa concedida per la Presidència de la Generalitat Valenciana per a ajudar i donar suport a la 55 celebració del Sexenni de Morella. “És una excel·lent notícia per a la nostra localitat, i especialment per a tots els col·lectius que fan possible esta celebració, que el president de la Generalitat Valenciana injecte 60.000 euros a esta celebració que travessa fronteres”.

Així ho ha considerat el portaveu del PP a Morella qui assegura que “amb esta mesura es constata el suport sòlid i ferm del Consell del PP a esta celebració, al mateix temps que es treballa de manera eficaç i clau en l'ajuda directa als gremis i els carrers, els quals van patir verdaders maldecaps en l'última edició d'esta festa multitudinària a l'hora de justificar les seues despeses amb el Consell del PSOE”.

“Són ells els verdaders protagonista d'este compromís econòmic i és a ells als qui es dirigix esta línia d'ajudes que esperem que vinga a secundar d'una forma àgil i diligent tot la seua obstinació en la celebració de la festa”. Perquè la línia de subvenció aprovada per la Generalitat Valenciana va dirigida a sufragar les despeses de caràcter corrent “de manera que puguen costejar les despeses als quals s'enfronten per a organitzar este festeig històric”.

Des del PP, Ortí assenyala que “estem compromesos amb esta festa declarada Bé d'Interés Cultural Immaterial que celebrem cada sis anys des del segle XVIII i la bellesa del qual és innegable”. “Estem desitjant que arribe la festa i que Morella es convertisca en el focus de totes les mirades perquè l'envergadura d'esta manifestació pública, amb carrers adornats amb tapissos de paper arrissat i danses tradicionals mereix una visita”, ha conclòs el portaveu del PP a l'Ajuntament de Morella.

Pujar