elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es lícita l’obra de restauració de la Torre del Racó de Morella

Es lícita l’obra de restauració de la Torre del Racó de Morella
  MÉS FOTOS
  Es lícita l’obra de restauració de la Torre del Racó de Morella - (foto 2)

  Avui s'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la licitació de la Conselleria de Cultura per a restaurar la Torre del Racó de Morella. Aquesta mostra un pressupost de 218.000 euros amb el IVA inclòs i les empreses interessades ja poden presentar la seua proposta, de l'obra que durarà 6 mesos. El termini per a presentar-los acaba el 31 de maig.

  D'aquesta manera, l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha dit que "esperem que les obres s'inicien al més prompte possible perquè ja ha passat prou temps amb la Torre rodejada de la bastida que sustenta la torre i que dificulta la entrada a la ciutat i trenca l'estètica de la ciutat". A més, Rhamsés ha destacat que "tenim un patrimoni molt important, que cal millorar i mantindre. La torre necessita una actuació urgent i agraïm la col·laboració de la conselleria per a reparar-la".

  La Torre del Racó està situada a l'entrada de Morella, junt a les torres de Sant Miquel. Aquesta es va veure greument afectada per les pluges de 2015 on es va obrir una gran escletxa. Així, actualment compta amb una estructura al seu voltant que la manté i impedeix ensorraments i allaus de pedres.

  L'ajuntament informarà a totes les empreses de construcció de la ciutat per a que puguen presentar les seues propostes.

  Pujar