elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Morella insisteix en la importància de les mesures enfront de la COVID-19

L’Ajuntament de Morella insisteix en la importància de les mesures enfront de la COVID-19
  • L’Escola Infantil ha tancat una aula a causa del diagnòstic positiu de COVID-19 d’un dels professors

La ciutat de Morella ha enregistrat durant els últims dies un brot de coronavirus de caràcter social. Així, s’ha realitzat el seguiment dels contactes i les proves PCR pertinents per a controlar el brot, a l’espera de conéixer els resultats. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella insisteix en el seguiment de les mesures de seguretat per a evitar els contagis com són les d’higiene, l’ús correcte de la mascareta i mantindre la distància social.

A més d’aquest, també s’ha detectat un cas positiu de COVID-19 a un dels professors de l’Escola Infantil de Morella. Així, s’ha tancat l’aula on impartia classes aquest professor, així com s’ha informat les famílies seguint els protocols marcats per Sanitat. Cal recordar que les aules de l’Escola Infantil són classes bombolla, per la qual cosa, la resta d’alumnat continua amb l’activitat escolar.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha recordat “la importància de seguir les mesures de seguretat i evitar reunions amb molta gent per a evitar els contagis al màxim”. L’edil ha explicat que “se segueixen els protocols i mesures de seguretat per a controlar aquest brot, en el qual s’ha realitzat el seguiment, s’han fet les proves PCR amb les quarantenes pertinents, a falta de conéixer els resultats oficials”. Rhamsés ha remarcat que “les persones que estan en quarantena, han de complir aquesta encara que el resultat del PCR siga negatiu, minimitzant el risc de contagi”. També ha recordat que “l’Ajuntament està al servei d’aquestes persones per a ajudar en les necessitats que produeix aquesta situació” i ha afegit que “si cal prendre més mesures, segons el que indiquen les autoritats sanitàries, les prendrem”.

Pujar