2 d’abril de 2020 2/4/20

Cs critica els quasi cinc milions malgastats pel bipartidisme en el parador fantasma de Morella

Cs critica els quasi cinc milions malgastats pel bipartidisme en el parador fantasma de Morella - (foto 1)
  • Sandra Julià defensa "aquest projecte com un valor afegit per al turisme i per a l'ocupació en una comarca despoblada com Els Ports"

MÉS FOTOS
Cs critica els quasi cinc milions malgastats pel bipartidisme en el parador fantasma de Morella - (foto 2)

La candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per la província de Castelló, Sandra Julià, ha criticat, en la seua visita a Morella acompanyada per la resta de candidats, que "el bipartidisme haja malgastat quasi cinc milions d'euros en un parador fantasma, del qual actualment l'única cosa que es veu és un cartell corcat pel temps". Sobre aquest tema, la cap de llista ha assenyalat que "des de Cs ens agradaria saber on han anat a parar aquests diners i per què el senyor Puig no ha sigut profeta en la seua terra i ha lluitat per rescatar aquesta infraestructura fins al moment". "Estem segurs que si haguera format part del monopoli audiovisual familiar, el President de la Generalitat haguera posat molt més interés en aquest projecte", ha postil·lat la candidata.   

"Tenint en compte que Morella és un dels municipis amb el turisme més desestacionalitzat del nostre interior, comptar amb aquest parador no sols beneficiaria a la pròpia localitat sinó també a les del voltant", ha assegurat Julià, qui ha recordat que "Els Ports és una de les comarques més despoblades". Així mateix, Julià ha manifestat que "el parador és un valor afegit per al nostre turisme i, per tant per a l'ocupació". "Segons les últimes xifres, en els 93 paradors d'Espanya s'han allotjat 1'5 milions de clients i treballen 4.000 professionals", ha indicat la cap de llista.      

Per tot això, la candidata ha defensat que "si Cs governa, defensarà que aquesta estafaestructura es convertisca en una infraestructura per a ús i gaudi dels visitants a la nostra província". "PP i PSOE han viscut de promeses, és hora de passar a l'acció perquè una altra manera de fer política és possible", ha resolt Julià.

Pujar