elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell Escolar de Morella prepara el curs 2020-2021

El Consell Escolar de Morella prepara el curs 2020-2021
  • Aquest s’ha reunit avui i ha marcat els dies festius escolars el vuit de gener, 15 de febrer i tres de maig de l’any 2021

El Consell Escolar Municipal de Morella s’ha reunit aquest matí per a preparar el curs 2020-2021, el qual està previst que s’inicie el set de setembre tant al CEIP Mare de Déu de Vallivana com a l’IES Els Ports. Així, en aquest s’han marcat els festius escolars per als dies vuit de gener, 15 de febrer i tres de maig de l’any 2021. A aquestos s’uneixen els dies set de desembre de l’any 2020 i el set de gener del 2021 com a festius locals.

Cal recordar que aquest nou curs estarà marcat per les mesures enfront de la COVID-19 i el reforç de la neteja i el manteniment del CEIP Mare de Déu de Vallivana. A més, en aquest curs començaran les millores de l’edifici del Pla Edificant. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el pròxim curs començarà a setembre amb un reforç en la neteja i manteniment del centre per a evitar el contagi de la COVID-19”. L’edil ha explicat que “també serà un curs en el qual començaran les obres de millora del centre. Aquesta actuació està en procés de licitació amb un pressupost d’1,5 milions d’euros”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair el treball que es fa des dels centres educatius per a tancar el curs i començar el pròxim”.

Cal recordar que aquest projecte de renovació del col·legi pretén ampliar el nombre d’aules i altres reformes que necessita l’edifici. Així, les noves aules estaran situades al talús de dalt del camp poliesportiu, ja que les instal·lacions actuals són insuficients per albergar les necessitats de professorat i alumnat. D’altra banda, una part molt important d’aquest projecte són les reformes que necessita l’edifici entre les quals destaquen l’accessibilitat, la renovació d’instal·lacions com l’elèctrica, la de dades i la calefacció, així com la millora de mobiliari i aïllament, tal com van tractar els tècnics amb l’AMPA i la direcció del centre.

Pujar