elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la vacunació contra la COVID-19 a Morella

Comença la vacunació contra la COVID-19 a Morella
  • El personal sanitari del Centre de Salut, el de la residència de la tercera edat i els seus usuaris i usuàries es vacunaran avui

Avui comença la vacunació contra la COVID-19 a Morella. Així, el personal sanitari del Centre de Salut de Morella, tot el personal de la residència San Juan Bautista i les seues usuàries i usuaris rebran les primeres dosis de la vacuna a la ciutat. A més, s’ha establert la previsió per a vacunar als següents col·lectius més vulnerables per als pròxims dies.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta és una molt bona notícia per a totes i tots, després del que han patit a la residència i el personal sanitari”. L’edil ha recordat que “cal agrair el treball dels i les professionals que cada dia han fet front a aquesta pandèmia” i ha recordat que “no hem d’abaixar la guàrdia i continuar amb les diferents mesures que marquen les autoritats sanitàries per a reduir els contagis”. Rhamsés ha explicat que “a pesar del temporal d’estos dies, avui es començarà a vacunar a la residència i també al personal del Centre de Salut”.

Cal explicar que actualment Morella presenta vuit casos actius de COVID-19 de caràcter social, en l’anterior actualització eren 4. Així, des de salut pública es realitzen les proves PCR als contactes directes i continuar amb el seguiment i la possible variació de les dades. A més, s’han produït algunes altes dels positius de les darreres setmanes. Cal recordar que s’han de seguir les diferents mesures de seguretat d’ús de la mascareta, higiene, distancia social, aforament i limitació de les reunions socials per a garantir la salut de totes i tots. A més, l’Ajuntament de Morella presta els serveis per a cobrir les necessitats de la gent aïllada. Així, els Serveis Socials estan disponibles al telèfon 964 16 00 34 ext. 5.

Temporal de neu a Morella

El temporal de neu a Morella va obligar els centres educatius a suspendre les classes ahir i avui s’han représ les classes de l’Escola Infantil, el CEIP Mare de Déu de Vallivana i l’IES Els Ports de Morella. En els pròxims dies s’esperen temperatures molt baixes i avui la mínima de Morella ha sigut de -5 graus i a la Fàbrica Giner s’han arribat als 18 sota zero. Avui també s’ha restablert el servei de recollida d’escombreries a la ciutat.

Pujar