elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els col·legis de tota la comarca es reuneixen a Morella per a celebrar el dia del arbre

Els col·legis de tota la comarca es reuneixen a Morella per a celebrar el dia del arbre
  MÉS FOTOS
  Els col·legis de tota la comarca es reuneixen a Morella per a celebrar el dia del arbre - (foto 2)
  Els col·legis de tota la comarca es reuneixen a Morella per a celebrar el dia del arbre - (foto 3)

  Xiquetes i xiquets d’arreu de la comarca dels Ports han participat junts al dia del arbre que s’ha celebrat a la Fàbrica Giner. L’acte, organitzat des de la Conselleria de Medi Ambient i Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana, ha reunit als més de 300 alumnes per a plantar arbres en aquest paratge on han passat el matí junts realitzant esta tasca i jugant.

  L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “és una experiència educativa molt positiva per a que les xiquetes i xiquets coneguin la importància del medi ambient per al planeta. A més, d’aquesta forma, també aprenen quines són les plantes característiques de la zona”. A més, l’edil també  ha comentat que “és positiu que els xiquets de la comarca facin activitats junts, ja que d’aquesta manera es coneixen des de menuts i fan amistat entre xiquets de diferents pobles”.

  El Conseller de Medi Ambient i Canvi Climàtic de la Generalitat Valenciana ha acudit a la Fàbrica Giner i ha explicat als alumnes la importància dels arbres per a la conservació del medi ambient i per a deixar un planeta millor a les futures generacions. D’aquesta manera, un equip d’agents mediambientals han explicat als menuts les diferents tasques necessàries per plantar els arbres. Així, les xiquetes i xiquets han agafat aixadelles i poals per tal de realitzar aquesta tasca amb èxit.

  Pujar