elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP celebra que l'ONU reconega la tenacitat dels veïns per convertir a Morella en líder turístic

El PP celebra que l'ONU reconega la tenacitat dels veïns per convertir a Morella en líder turístic
  • “Sols amb obstinació, sacrifici i esforç s'aconsegueixen els millors resultats i a Morella els veïns són exemple de superació d'adversitats, tal com ha avalat l'ONU”

  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “el valor de lluitar per aconseguir els objectius està en l'ADN d'uns ciutadans que se superen enfront dels qui es mofen del seu treball”

La tenacitat dels veïns de Morella per convertir a la ciutat en model turístic a nivell internacional ha obtingut el reconeixement de l'ONU en un acte que ahir es va celebrar a Madrid “i que constitueix un recolzament als qui lluiten cada dia per donar el millor d'aquest gran municipi”.

Així ho ha considerat el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, qui ha posat en valor l'ADN d'uns ciutadans que tenen gravat a foc el sacrifici i l'obstinació com a senyals d'identitat. “Aquesta és una localitat de gent que es proposa reptes i els persegueix per a donar a qui ens visita el millor de Morella. I aquesta ciutat és el que és hui gràcies al poder del seu poble que està per damunt dels qui ocupen alts càrrecs concedits per Ximo Puig i es creuen amb el dret a mofar-se del seu treball”.

Des del PP a Morella, “continuarem apostant per totes aquelles actuacions que posen en valor l'esforç de les gents de la nostra ciutat i el potencial d'aquest municipi”. Reclamant a nivell estatal les inversions per a garantir les millors connexions, “com vam fer quan vam governar i llancem el projecte que hui s'executa en la N-232”. O “com ara reclamem, encara que el PSOE ens haja tombat en el Congrés les nostres propostes de millora, demanant 1,5 milions d'euros per a la connexió entre la masia La Torreta-Morella sud, o reclamant 100.000 euros per a llançar un parador per al nostre municipi. Els veïns de Morella són l'única cosa important”.

Pujar