1 de desembre de 2020 1/12/20
Del 3 al 7 de setembre

El que no pots perdre't de les festes de Mislata

El que no pots perdre't de les festes de Mislata - (foto 1)
  • Les actuacions gratuïtes de Pignoise i Maldita Nerea, la mascletà nocturna de Ricardo Caballer o la traca correguda. Recollim les cites imperdibles.

MÉS FOTOS
El que no pots perdre't de les festes de Mislata - (foto 2)
El que no pots perdre't de les festes de Mislata - (foto 3)
El que no pots perdre't de les festes de Mislata - (foto 4)
El que no pots perdre't de les festes de Mislata - (foto 5)
El que no pots perdre't de les festes de Mislata - (foto 6)
El que no pots perdre't de les festes de Mislata - (foto 7)
El que no pots perdre't de les festes de Mislata - (foto 8)

Paella monumental per a milers de persones, concerts gratuïts de Pignoise i Maldita Nerea, mascletà nocturna a càrrec de Ricardo Caballer i de Pirotècnia Valenciana, activitats i concursos de disfresses infantils, correcfocs… Són molts els punts a favor que té Mislata perquè la visites en els pròxims dies.

I és que la localitat valenciana celebra les seues festes populars des de dimarts que ve 3 de setembre. Després de finalitzar les festes patronals, els veïns segueixen de gala per a celebrar actes per a tots els gustos i edats. Els carrers de Mislata s'omplen de festa, color i bon ambient fins al pròxim 7 de setembre.

La gran novetat d'aquestes festes serà la recuperació de la traca correguda, 2,5Km després de dècades, Mislata tornarà a tindre aquest eixordador so que recorreran el centre històric i les principals places de la localitat.

Un altre dels grans atractius de les festes seran les actuacions de Pignoise el 5 de setembre i Maldita Nerea el 7 de setembre. Ambdues tindran lloc en la plaça Major i són d'accés gratuït. No ens oblidem tampoc de la traca, ja que el prestigiós pirotècnic, Ricardo Caballer dispararà la mascletà nocturna després del concert de Pignoise.

Així, el 3 de setembre es dóna el tret d'eixida amb la desfilada inaugural de la Fira, l'encés de les llums de festes i el tret d'un castell de focs, per a finalitzar amb l'actuació de l'orquestra Eufòria en la plaça Major.

Mislata, ciutat amiga de la infància

El dimecres 4 de setembre hauran activitats infantils a la vesprada en el recinte de la Fira. Cal recordar que Mislata ha sigut declarada per UNICEF Ciutat Amiga de la Infància, i per això aquestes festes també fan buit per als més xicotets. Jocs aquàtics i tradicionals, el Dia del Xiquet i altres activitats faran que, tant xicotets com pares i mares, puguen gaudir plenament de les festes.

Agenda de les festes populars

DIMARTS, 3 DE SETEMBRE

A les 19:00h desfilada inaugural de la Fira de Festes Populars, des de la Pl. Constitució fins la Pl. Major per l’Av. Gregori Gea. Finalitzarà amb un recorregut de les autoritats per les casetes dels col·lectius participants a les 20:00h. Cap a les 20:45h, encesa de les llums de festes, i disparada d’un castell de focs. A les 23:30h, actuació de l’Orquestra Euforia a l’escenari principal de la Pl. Major.

DIMECRES, 4 DE SETEMBRE

Des de les 19:00h, activitats infantils al recinte de la Fira de Festes, a càrrec de les entitats de les casetes i el Consell d’Infància i Adolescència. A les 19:45h, organitzat per l’Agrupació Veï-nal “Mira Qui Balla”, a la plaça Major. A les 22:30h, traca correguda, des de la Pl. Constitució, travessant el barri de la Moreria, carrers dels Àngels, Marqués de Villores, Av. Gregori Gea i final a la Pl. Major. A les 23:00h, actuació de l’Orquestra Seven Crash a l’escenari principal.

DIJOUS, 5 DE SETEMBRE

A les 18:30h, Concurs de Disfresses Infantils organitzat pel Consell de la Joventut. Desfilada des de la Pl. Constitució, carrer Estació, Av. Gregori Gea fins a la Pl. Major. A les 20:30h començarà a la mateixa plaça la Nit dels Pintxos, amb repartiment de 3.000 pintxos a càrrec de la Penya Els Tronats. 23:30h. Concert del grup Pignoise a la plaça Major. En acabant, sobre la 01:00h actuació de l’Orquestra Límite.

DIVENDRES, 6 DE SETEMBRE

Des de les 19:00h, activitats infantils al recinte de la Fira de Festes, a càrrec de les entitats de les casetes i el Consell d’Infància i Adolescència. A les 22:30h, Correfoc tradicional des de la plaça de Joan XXIII, per Av. Gregori Gea, fins la Pl. Major. En acabant, a les 00:30h, actuació de l’Orquestra La Tribu.

DISSABTE, 7 DE SETEMBRE

A les 10:30h. Jocs infantils aquàtics a la Pl. Major. patrocinats per la Regidoria d’Infància. A les17:30h, masterclass de Zumba. I a les 18:00h des de la Pl. Constitució: Mislata Color Run Fest (organitzada pel Consell de la Joventut). Recorregut previst per l’organització, passant pels carrers Major, Ramón y Cajal, Av. Blasco Ibáñez, Joan d’Àustria, Lepant. Av. del Sud, Gregori Gea fins arribar a la meta (Pl. Major) on culminarà amb una gran festa amb DJ’s, cap a les 19:00h. A les 00:00h. Mascletà nocturna de Ricardo Caballer a la Pl. Major. En acabant, a les 00:30h, Concert del grup Maldita Nerea. Després, actuació de l’Orquestra Wonder. En finalitzar l’orquestra, cloenda de les Festes Populars de 2019.

Pujar