7 d’agost de 2020 7/8/20

Mislata reobri l'Agència de Santa Cecilia amb més serveis

Mislata reobri l'Agència de Santa Cecilia amb més serveis - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata reobri l'Agència de Santa Cecilia amb més serveis - (foto 2)
  Mislata reobri l'Agència de Santa Cecilia amb més serveis - (foto 3)
  Mislata reobri l'Agència de Santa Cecilia amb més serveis - (foto 4)

  La necessitat de disposar d'un espai que reunisca les condicions ideals per a afavorir la concentració i aprofitar millor el temps d'estudi és una de les principals demandes dels estudiants, joves i no tan joves. En els últims anys, l'Ajuntament de Mislata ha habilitat tres sales d'estudi, una en La Fàbrica (la més gran) i altres dos en la Biblioteca Central i en El Quint, a més d'una quarta que s'ha obert recentment en el centre cívic de l'Avinguda de la Pau.

  Des d'ahir, els joves de Mislata disposen d'una nova sala d'estudi, situada en l'Agència de Lectura de Santa Cecilia, per a donar servei al veïnat d'este barri. Consta de 16 punts individuals amb llum pròpia, corrent elèctrica i xarxa wifi, la qual cosa unit a l'ambient de silenci que regna en estes sales d'estudi, constitueixen les condicions idònies per a facilitar la concentració dels estudiants. A més, estarà oberta al públic fins a les 22.30 hores.

  Esta nova sala d'estudi és un dels nous serveis que estrena l'Agència de Santa Cecilia, que va ser inaugurada ahir després del projecte de reforma impulsat per l'Ajuntament. L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la portaveu municipal, Mª Luisa Martínez Mora, i el regidor de Biblioteques, Javier Santes, juntament amb altres representants de la Corporació i molts veïns del barri assistiren ahir a la reobertura de les instal·lacions municipals, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de les Biblioteques. Després d'obrir-la, Bielsa es va mostrar satisfet amb el resultat de la rehabilitació de les instal·lacions i va reiterar "el compromís de l'Ajuntament amb els joves de Mislata, que cada vegada compten amb millors serveis i més recursos públics a la seua disposició".

  L'Agència de Santa Cecilia funcionarà com fins ara com a extensió bibliotecària i oferirà als usuaris una important selecció de llibres de l'arxiu municipal. A més, aprofitant la reforma del local, la Regidoria ha ampliat les seccions, incloent per exemple una nova de còmics i una altra d'anglès, i l'ha integrat en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana. El regidor Javier Santes va convidar ahir a tota la ciutadania i especialment als veïns de Santa Cecilia a visitar l'agència i gaudir de totes estes novetats.

  Pujar