17 de novembre de 2019 17/11/19

Mislata comença les seues Festes Patronals

Mislata comença les seues Festes Patronals - (foto 1)
  • Des d'aquest dissabte 24 d'agost i durant els pròxims dies, els veïns es bolquen a honrar a La nostra Senyora dels Àngels i el Santíssim Crist de la Fe

MÉS FOTOS
Mislata comença les seues Festes Patronals - (foto 2)

Mislata comença aquest dissabte les seues Festes Patronals. Uns dies en què els actes tradicionals i la passió pels seus símbols es converteixen en protagonistes entre els veïns de la localitat. Durant aquests dies la gent es bolca a exaltar als patrons de la ciutat: La nostra Senyora dels Àngels i el Santíssim Crist de la Fe.

Així, durant aquesta última setmana d'agost la clavaries tradicionals exalten als carrers els emblemes històrics i se celebren multitud d'actes. El Festival de Bandes, les processons i l'entrada mora, o la pólvora són parts essencials d'aquesta primera fase en les festes mislaterEs.

Així, aquest dissabte donaran començament les festes amb el Concurs de Paelles en la plaça de la Constitució i als carrers confrontants. Després de les paelles tindrà lloc una Vetlada musical amb els grups 'Náugrafo' i 'Quaranta Rock Band' a les portes de l'Ajuntament. El diumenge continuarà la festa amb l'Entrada Mora, organitzada pels Clavaris dels Àngels.

La Despertà del Crist i dels Àngels en la Plaça Constitució dissabte que ve 31 d'agost i diumenge 1 de setembre són també dos actes d'especial interés, també la passetjà d’Àngels i de Crist el dimecres 28 d'agost i el dijous 29 d'agost a la vesprada.

Durant aquests pròxims dies també hi haurà espai per als xiquets, amb jocs infantils, activitats aquàtiques per als més xicotets i berenars.

Després de les Festes Patronals donaran començament les populars a partir del 3 de setembre. En definitiva, quinze dies en què milers de persones ixen als carrers per a gaudir de tots els actes organitzats.

Pots vore ACÍ l’agenda completa.

ocultar
Mislata comença les seues Festes Patronals
Pujar