8 de juliol de 2020 8/7/20

El Marató Jove de Fitness torna a unir-se a la lluita contra el càncer

El Marató Jove de Fitness torna a unir-se a la lluita contra el càncer - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Marató Jove de Fitness torna a unir-se a la lluita contra el càncer - (foto 2)
  El Marató Jove de Fitness torna a unir-se a la lluita contra el càncer - (foto 3)
  El Marató Jove de Fitness torna a unir-se a la lluita contra el càncer - (foto 4)

  El centre sociocultural La Fàbrica va acollir el dimecres a la vesprada la presentació del Marató Jove de Fitness de Mislata. L'esdeveniment va comptar amb la presència de l'Associació Espanyola Contra el Càncer com a beneficiària de l'activitat, juntament amb representants de l'Ajuntament, Quera i el Consell de la Joventut de Mislata.

  Per setè any consecutiu, l'associació Quera promou este esdeveniment que congrega a centenars de persones amb el principal objectiu de traure l'esport al carrer i que la ciutadania se sume a la lluita contra el càncer. A més enguany s'incorporen al projecte acciones formatives en els instituts per a treballar la prevenció del càncer a través d'una alimentació saludable i la protecció davat l'acció del Sol. Estes accions seran dutes a terme per l'AECC.

  Dissabte dia 21 d'octubre, més de 500 persones es donaran cita en l'avinguda del Sud per a gaudir d'una àmplia programació de classes i exhibicions de fitness. Durant la presentació, Sergi Morales, president de Quera, va agrair el treball de totes les persones que fan possible este projecte i va destacar que enguany s'han tingut en compte propostes de millora que es van rebre l'any passat com la major durada de les *masterclass o la reducció dels temps de les pauses.

  En representació de l'Ajuntament van assistir a la presentació Ximo Moreno, Toni Arenas i Carmen Lapeña, regidors de Joventut, Esports i Polítiques d'Igualtat respectivament. Arenas va ser l'encarregat d'intervindre i va agrair l'esforç que realitza Quera per a portar endavant este projecte i va reiterar el compromís del govern municipal amb este Marató Jove, que a més de promoure l'esport i els hàbits de vida saludables, també té un rerefons solidari.

  Des de l'organització van informar que l'obertura de portes serà a les 9:30 i a partir de les deu començaran les classes de Zumba Fitness, Body Combat, Cardio Salsa i Kangoo Power. El públic assistent podrà gaudir també d'exhibicions de Acrodance i Funky Kids i d'alguns serveis relacionats amb la salut com a massatges, estudi de la xafada o proves mèdiques.

  Tota la informació en la web www.maratojove.org

  Pujar