elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llibertat provisional per als sis homes que van violar una dona en un descampat de Mislata

Llibertat provisional per als sis homes que van violar una dona en un descampat de Mislata
  • Van amenaçar la víctima i la seua parella perquè no denunciaren l'agressió, i va trigar diverses setmanes a ixit a la llum

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Mislata va rebre aquest dijous els sis detinguts per la presumpta violació grupal a una noia en un descampat entre Mislata i Xirivella. La justícia ha acordat la posada en llibertat provisional amb una mesura cautelar consistent en la prohibició d'acostar-se a la víctima a menys de 200 metres o comunicar-s'hi per qualsevol mitjà mentre dura la tramitació de la causa, que està oberta inicialment per delictes d'agressió sexual i amenaces.

Tal com els va explicar elperiodic.com, agents de la Policia Nacional van detenir aquest dimarts a València cinc homes, com a presumptes autors d'agredir sexualment una dona el dia tres en un descampat entre Mislata i Xirivella. Tant els detinguts com la parella d'un, que també ha estat arrestada, van abocar amenaces sobre la víctima i la seua parella perquè no denuncaren, i per això se'ls imputa també un delicte d'amenaces greus.

Els fets van tenir lloc el 3 d'aquest mes, en un descampat entre les localitats de Mislata i Xirivella, quan una dona, que vivia en un assentament de la zona, va ser agredida sexualment per part de diversos homes. Després de tenir coneixement del que va passar els investigadors de la UFAM van esbrinar la identitat dels presumptes autors, així com del domicili i altres llocs on podrien estar residint.

Immediatament es va establir un dispositiu per al seu arrest, en què van participar també agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana, que va donar com a resultat la detenció simultània dels sospitosos a les localitats de Xirivella i Torrent.

Els agents van detenir dimarts cinc homes, d'origen romanès, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual. També van esbrinar que la víctima i la seua parella havien estat amenaçats per part dels detinguts i de la dona d'un perquè no denunciés l'agressió, per la qual cosa se'ls imputa un delicte d'amenaces greus.

Pujar