18 de gener de 2021 18/1/21

L'IES La Moreria celebra la setmana cultural

L'IES La Moreria celebra la setmana cultural - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'IES La Moreria celebra la setmana cultural - (foto 2)
  L'IES La Moreria celebra la setmana cultural - (foto 3)
  L'IES La Moreria celebra la setmana cultural - (foto 4)
  L'IES La Moreria celebra la setmana cultural - (foto 5)
  L'IES La Moreria celebra la setmana cultural - (foto 6)
  L'IES La Moreria celebra la setmana cultural - (foto 7)

  Com cada any, els professors i alumnes de l'IES La Moreria de Mislata han celebrat la seua tradicional setmana cultural, enguany centrada en el tema dels refugiats. Les jornades s'estan desenvolupant del 10 al 12 d'abril, els tres dies lectius previs a la Setmana Santa.

  El pati del col·legi ha sigut escenari de la majoria d'activitats, com a exhibicions d'hip-hop, on els alumnes aprenien els passos d'este popular ball, o un Aula de Ferval, en la qual els alumnes devien anar resolent una sèrie de pistes per a anar obrint les caixes que contenien els següents enigmes. A més, els joves de la Moreria també han gaudit d'un concurs del popular videojoc de ball Just Dance, de tallers per a personalitzar samarretes, per a pintar-se un tatuatge d'henna i fins i tot de una classe de cuina per a aprendre a fer crepes.

  Les activitats d'enguany també han servit per a ensenyar als alumnes de 6º de Primària que a l'any que ve arribaran a l'institut algunes de les activitats que podran realitzar quan facen la setmana cultural, al mateix temps que descobrien les instal·lacions en la seua primera visita. Amb esta activitat, els i les alumnes de la Moreria esperen d'una manera més lúdica i més distesa les anhelades vacances de Pasqua.

  Pujar