26 de setembre de 2020 26/9/20

El Handbol Mislata presenta en el pavelló de la Canaleta a les jugadores d'esta nova temporada

El Handbol Mislata presenta en el pavelló de la Canaleta a les jugadores d'esta nova temporada - (foto 1)
  • Després de la presentació, les xiques de l'equip sènior van perdre amb el Mataró, encara que seguixen terceres en Divisió d'Honor Plata

El club d'handbol femení Handbol Mislata va presentar el diumenge al matí en el pavelló de la Canaleta a les integrants de tots els seus equips. En total, el club compta amb set equips: benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior, a més de les veteranes. El dissabte es van presentar també els equips formats en els col·legis de Mislata per a disputar la lliga escolar. Totes elles van ser nomenades una a una en la pista de la Canaleta, en una de les cites clàssiques de cada temporada.

A l'acte va assistir l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor d'Esports, Toni Arenas, que van felicitar a tota la família de l'handbol femení de Mislata i especialment al president del club, Arsenio Verdejo, i el seu director esportiu del club, Gregorio García, per l'excel·lent treball que realitzen, tant amb el primer equip com en les categories inferiors. Tots dos van rebre del club una samarreta signada per totes les integrants de l'equipe sènior.

Una vegada conclosa la festa de presentació, les xiques de l'equip de sènior que militen en la Divisió d'Honor Plata es van enfrontar al CJH Mataró, trobada que va finalitzar amb derrota per a les locals per 24 a 26. No obstant açò, les de Mislata encara seguixen terceres en la classificació.

 

Pujar