19 d’octubre de 2019 19/10/19

Les falleres majors de Mislata recapten 2.500€ per a la lluita contra el càncer

Les falleres majors de Mislata recapten 2.500€ per a la lluita contra el càncer - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les falleres majors de Mislata recapten 2.500€ per a la lluita contra el càncer - (foto 2)
  Les falleres majors de Mislata recapten 2.500€ per a la lluita contra el càncer - (foto 3)
  Les falleres majors de Mislata recapten 2.500€ per a la lluita contra el càncer - (foto 4)
  Les falleres majors de Mislata recapten 2.500€ per a la lluita contra el càncer - (foto 5)

  A Mislata ja s'ha convertit en tradició que les falleres majors de les onze comissions de la ciutat, una vegada finalitzen el seu regnat, organitzen un sopar solidari, amb l'objectiu de recaptar fons i donar-los a la lluita contra el càncer. Començaren en 2011 i des d'aleshores esta activitat no solament s'ha anat consolidant, sinó que cada any va comptant amb una major acceptació.

  No debades, les falleres de l'any passat han superat la recaptació de totes les seues predecessores i han aconseguit recaptar un total de 2.511,74€. Ahir a la vesprada feren lliurament de tota esta recaptació a la presidenta de la junta local de l'Associació Contra el Càncer, Pilar Andrés, en presència de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i del regidor de Festes, Toni Arenas.

  L'últim d'estos sopars solidaris va aconseguir reunir en el centre municipal de Mestre Palau a 250 falleres, ja que esta és una cita només per a dones, i els homes entren després, quan comença la disco-mòbil. A més del donatiu per al sopar, la recaptació prové també d'una rifa amb infinitat de productes donats pels comerços de Mislata.

  ocultar
  Les falleres majors de Mislata recapten 2.500€ per a la lluita contra el càncer
  Pujar