7 d’agost de 2020 7/8/20

Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural

Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural - (foto 2)
  Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural - (foto 3)
  Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural - (foto 4)
  Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural - (foto 5)
  Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural - (foto 6)
  Eugeni Alemany i Maria Juan omplen el teatre del Centre Cultural - (foto 7)

  El teatre del Centre Cultural va acollir divendres passat "No estem bé", el nou espectacle d'Eugeni Alemany i Maria Juan, una actuació en valencià, curull d'humor quotidià, que arribava a Mislata amb motiu de la celebració del "Mes de la Llengua".

  Amb 'No estem bé' Eugeni Alemany i Maria Juan aconsegueixen revolucionar al públic amb les seues sàtires i monòlegs inspirats en la vida quotidiana i l'actualitat. És la primera vegada que els dos humoristes comparteixen escenari, però el seu nou treball està causant sensació en el panorama panorama teatral valencià fusionant la comèdia teatral i el monòleg d'humor en una funció plena de situacions divertides i algunes extremadament delirants.

  L'espectacle, organitzat per la regidoria de Promoció de Valencià, s'emmarca dins de l'ambiciós programa d'activitats que s'estan realitzant durant tot el mes de setembre per a fomentar l'ús del valencià a Mislata.

  La regidora Ana María Julián, responsable de la iniciativa, explica amb satisfacció que les entrades -gratuïtes- per a veure el nou espectacle d'Eugeni Alemany "es van esgotar als quinze minuts posar-les a la disposició de la ciutadania" i que el "Mes de la Llengua" té com a objectiu "fomentar la nostra llengua fent partícips als veïns d'activitats emmarcades en l'ús del valencià".

  Les últimes cites del "Mes de llengua" tindran com a destinació els centres escolars de la ciutat. Demà dimarts 26 de setembre se celebra el Dia Mundial de les Llengües i l'Ajuntament repartirà en els instituts un decàleg amb els drets i deures de les llengües en valencià, castellà, anglès i francès, mentre que a principis d'octubre es desenvoluparà una altra campanya, relacionada amb la salut bucodental, dirigida a l'alumnat d'Infantil i Primària dels col•legis de Mislata.

  Pujar