7 de desembre de 2019 7/12/19

Compromis demana a Bielsa que aclarisca l'ús de les vivendes socials a Mislata

Compromis demana a Bielsa que aclarisca l'ús de les vivendes socials a Mislata - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromis demana a Bielsa que aclarisca l'ús de les vivendes socials a Mislata - (foto 2)

  Mislata compta amb unes places de vivendes socials al seu municipi, que són descuidades i amb ús prou fosc. Aquestes dues característiques són comunes en la gestió dels recursos municipals del govern de Bielsa qui, per una banda, no explica el seu us i per altra no aplica les mesures necessàries, ja que ara mateixa aquestes vivendes es troben prou deteriorades.

  En aquest sentit, Compromís per Mislata ha presentat una moció per què es rehabiliten les vivendes que a Mislata són de propietat municipal. Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís ha declarat "la funció dels representats polítics ha de ser millorar la vida del nostre veïnat, i garantir un dret constitucional com el de la vivenda ha de ser una prioritat".

  Pel que va a l'obscurantisme de Bielsa, Javier Gil ha demanat informació sobre aquestes propietats en diverses comissions "continua sent un misteri l'ús d'aquestes vivendes a més l'obscurantisme a les nostres preguntes comissió rere comissió han fet que presentem aquesta moció, perquè volem que siguen destinades a aquelles famílies més necessitades de la nostra població" ha comentat Gil.

  En la moció la formació valencianista proposa també que els tècnics municipals elaboren un protocol d'ús d'aquestes vivendes, "d'aquesta manera quedarà clar com s'ha d'actuar en el futur amb les propietats municipals. Esperem que siga aprovada per unanimitat i al més prompte possible totes les vivendes puguen ser utilitzades per aquell que ho necessite" ha conclòs Gil.

  ocultar
  Compromis demana a Bielsa que aclarisca l'ús de les vivendes socials a Mislata
  Pujar