26 d’octubre de 2020 26/10/20

El Club Fent Camí de Mislata, tercer en la Copa del ReI d'Atletisme en Pista Coberta

El Club Fent Camí de Mislata, tercer en la Copa del ReI d'Atletisme en Pista Coberta - (foto 1)

  La diputada de l'Àrea d'Esports, Joventut i Igualtat, Isabel García, ha rebut aquest dimecres en la seu de la institució provincial al Club d'Atletisme Fent Camí de Mislata, amb motiu del seu tercer lloc en la Copa del Rei d'Atletisme en Pista Coberta, la màxima competició per clubs reservada als 8 millors d'Espanya.

  "És una gran satisfacció veure com una de les entitats esportives a les quals recolza la Corporació aconsegueix èxits com aquest", ha assenyalat la diputada, en referència al podi aconseguit per l'equip valencià, beneficiari de les ajudes que la Diputació de València destina mitjançant subvencions a clubs d'elit, en la seua aposta per la promoció i foment de l'esport base i professional.

  En una competició molt ajustada, que es va decidir en la prova de relleus, l'equip valencià ha aconseguit reeditar l'èxit de la passada edició de la competició, en la qual també van quedar tercers. "Es tracta de tot un triomf, ja que ens mesuràvem als 8 millors clubs d'Espanya", ha destacat Miguel Pineda, director tècnic del Club.

  Al costat d'ell, un dels relevistes que van donar la tercera posició a Fent Camí Mislata en la competició, Adrián López: "Competíem al costat de dos equips molt forts, com són el Barcelona i el Madrid, així que estem molt contents", ha reconegut el velocista.

  Entre els millors resultats obtinguts pel Club Fent Camí Mislata al llarg d'aquesta competició es troben els rècords obtinguts per J.A. Pinedo en pes i l'equip de relleus, que van quedar en segona posició. També van destacar X. Carrión en 400 metres i G. Roldán en altura, i la quarta plaça per a Erete en 200 metres i I. Prado en 60 metres barres.

  El Fent Camí de Mislata va pujar al podi al costat del F.C. Barcelona, que va quedar primer, i el Platges de Castelló, segon, en una de les grans cites d'atletisme en pista coberta, en la qual s'ha posat en joc el primer títol absolut de la temporada.

  Pujar