16 de juliol de 2020 16/7/20

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, visita Massamagrell

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, visita Massamagrell - (foto 1)

  Toni Gaspar, president de la Diputació de València, va fer una visita institucional a Massamagrell el passat diumenge 3 de març.

  L'equip de govern i la corporació municipal el varen rebre al Saló de Plens de l'ajuntament passades les 17 hores, on l'alcalde li va donar la benvinguda i el va convidar a signar al llibre d'or com a mostra de la seua visita al municipi.

  Posteriorment, el president va visitar les instal·lacions de la nova zona d'oci al sector entrenuclis on es troben situats els paellers. Unes obres dotades amb 120.000 euros i finançades al 100% per la Diputació de Valencia.

  "A partir de demà, dimecres 6 de març, quedaran oberts els paellers per a la ciutadania de Massamagrell, qui podrà fer ús d'ells reservant prèviament a les oficines de l'ajuntament", explica la regidora d'Urbanisme, Raquel Gómez.

  "Gràcies president per esta visita, és una satisfacció per a nosaltres rebre'l al nostre poble i poder mostrar-li el resultat de les obres d'estes instal·lacions les quals esperem gaudir per molt de temps", va comentar l'alcalde, Pep Galarza.

   

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar