25 de novembre de 2020 25/11/20

Massamagrell prepara Tasta’m, la II Ruta de la Tapa

Massamagrell prepara Tasta’m, la II Ruta de la Tapa - (foto 1)

  Després de l'èxit de la Primera Edició de Tasta’m, Ruta de la Tapa de Massamagrell enguany es tornarà a repetir des dels dies 14 fins a 23 de juliol coincidint amb l’inici de les Festes Fundacionals.

  L'èxit de l'any passat ha fet que des de la regidoria de comerç es decidira continuar i repetir amb la Ruta de la Tapa. S'ha treballat per a oferir diferents millores així com s'han preparat novetats que s'aniran desvetlant a poc a poc.

  “Ens hem reunit amb els bars del municipi per tenir la seua col·laboració i ajuda en l'organització. Així enriqueixen, aportant diverses opinions que contribueixen a realitzar diferents millores. A més, amb el seu suport consensuem diferents mesures per a fer el millor Tasta’m”, comenta la regidora de comerç, Sabrina León.

  Tal com afig l'alcalde, Paco Gómez: “Aquesta va ser una de les propostes del nou equip de govern per a revitalitzar el comerç i hostaleria local. Ens vam adonar de la bona acceptació per part de la gent i per açò hem decidit continuar-ho perfeccionant amb novetats.”

  L'Ajuntament de Massamagrell ha obert el termini perquè tots els comerços del municipi presenten les seues sol·licituds fins al 20 de juny. Ho podran fer en l'Oficina Municipal del Barri de la Magdalena de 9:00 a 14:00 hores.

  L'any passat “El Niño del Wasabi” va ser el guanyador amb la seua tapa “Wasabi Silvieta”, especialitat de: hamburguesa de vedella amb bacon, formatge de cabra a la plantxa, “chutney” de tomaca, maionesa de wasabi i pa de formatge.

   

  Pujar