Castellano

Massamagrell inaugura la nova sala infantil i juvenil de la seua biblioteca

Massamagrell inaugura la nova sala infantil i juvenil de la seua biblioteca
  MÉS FOTOS
  Massamagrell inaugura la nova sala infantil i juvenil de la seua biblioteca - (foto 2)

  L’Alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, i el regidor de Biblioteca, Damián Crespo, en representació de l'Ajuntament de Massamagrell, van inaugurar el divendres 1 de desembre la nova sala infantil i juvenil de lectura de la Biblioteca Municipal. En l'acte, que es va realitzar després de l'actuació de Finestra Nou Circ en el Passeig Rei en Jaume, van estar presents una gran quantitat de xiquets. La nova dependència, que disposa d'un espai molt més gran que el destinat fins llavors per als lectors més joves, està situada en l'antiga sala d'estudi. 

  “Des de la Regidoria de Biblioteca s'ha invertit prop de 25.000 euros en l'adequació d'aquest espai, entre mobiliari infantil nou, separadors de llibres, retolació i pintura de la sala, fins a crear una sala independent que disposa de seccions reorganitzades per continguts i edats a més de suficient espai on poder realitzar activitats que contribuïsquen a fomentar la lectura des d'edats primerenques. D'altra banda, enguany també s'ha renovat part del fons bibliogràfic, s'han donat de baixa tots els exemplars deteriorats o desfasats i s'han incorporat exemplars de novetats editorials”, explica el regidor de Biblioteca, Damián Crespo.

  “La Biblioteca Pública Municipal de Massamagrell commemora enguany el seu 30 aniversari. Des que va obrir les seues portes per primera vegada han passat molts anys i moltes coses. La demanda, les necessitats i els usuaris no sempre han sigut els mateixos, i ara necessitàvem un espai innovador i atractiu que ens ajudara a desenvolupar els serveis adequats i que cridara l'atenció dels no usuaris. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament ens hem esforçat a disposar d'una biblioteca actualitzada amb bones prestacions i que cobrisca les necessitats dels nostres veïns i veïnes” assenyala l'alcalde, Pep Galarza.

  Pujar