Castellano

Brot en una empresa de Massamagrell amb quinze treballadors contagiats

Brot en una empresa de Massamagrell amb quinze treballadors contagiats
  • La localitat valenciana suma 44 nous casos de coronavirus en les últimes dues setmanes

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un brot de coronavirus en una empresa de Massamagrell. Es tracta d'un focus d'origen laboral i amb quinze treballadors contagiats. Cal recordar que, des que va esclatar la pandèmia, la localitat valenciana ha registrado 153 contagis, 44 d'ells només en les últimes dues setmanes. A més, s'han confirmat tres defuncions des de l'esclat de la crisi.

Aquest nou brot el coneixem el mateix dia en què Sanitat confirma que els casos de covid segueixen a l'alça, amb 1.202 positius en l'última jornada. A més, hi ha onze morts més i 53 nous brots. Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria aquest divendres, segons els quals des de l'inici de la pandèmia s'han detectat 53.878 casos dels quals en aquests moments hi ha actius 7.907 casos, la qual cosa suposa un 12,40% del total de positius.

Els nous casos estan distribuïts per províncies, de la següent forma: 136 a Castelló (5.757 en total); 470 a Alacant (18.409 en total), i 596 a la província de València (29.705 en total). A més, el nombre total de pacients sense assignar es manté en 7.

Quant als brots els municipis més afectats són: Chiva, València, Requena, Massamagrell, Orihuela, Castelló de la Plana, Elda, cadira, Mislata, Monforte del Cid, Llíria, Coves de Vinromà, Puçol, Burjassot, Almenara, La Vila-Joiosa, Sueca, Meliana, Buñol, Elx, Tavernes Blanques, Algemesí, Nules, Forcall, Albatera, Vinaròs, Sant Joan de Moro, Sagunt, Rafelbunyol i Banyeres de Mariola.

Pujar